Heli Palmunen


Koko nimi: Heli Kristiina Palmunen (vanhat sukunimet: Säntti, Raudasoja)
Syntymäpäivä: 26.06.1989
Syntymäpaikka: Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa
Nykyinen paikkakunta: Kurikka, Etelä-Pohjanmaa
Ammatti: Kuva-artesaani
Erityisosaaminen: Scifi, cyber, kauhu ja fantasia sarjakuvataide.
Nettinimet: Nakayama, Volvom, Kuroakuma, myös 89 - päätteellä.
Taide- ja sarjakuvapiirtäjä

Piirtämisen lisäksi harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat mm. autot ja teknologia, tiede, lävistykset, tatuoinnit, kirjojen lukeminen, musiikki, videopelien suuri kuluttaminen, lemmikkieläimet, Stand Up - komiikka, eroottinen taide ja animaatiot, paranormaalit asiat, elokuvat, uiminen, scifi ja fantasia, erilaisten web-grafiikoiden tekeminen, kotisivujen koodailu ja nörtteily.

Taidepuoli

Taipumuksia taiteeseen on ollut jo vaippaikäisestä lähtien ja suurimpana inspiraationani oli taidemaalari mummani, joka on alusta aina tähän päivään asti ollut suurin tukijani ja opettajani.

Aloitin taiteen saralla pelkästään piirtämällä ja maalaamalla eläinteemaisia tauluja, kunnes kiinnostuin sarjakuvataiteesta vuonna 2003. Sarjakuvataide onkin suurin intohimoni ja se näkyy jokaisessa työssäni.
Toisinaan innostun kokeilemaan erilaisia taidemuotoja, kuten figuurien muotoilu ja unisiepparien tekeminen, sekä kynsitaide. Myös erilaisten vaatteiden suunnittelu on kivaa puuhaa, vaikka osaamista ompelemiseen ei sitten olekaan.
  • Olen opiskellut taidetta mm. Limingan sarjakuvalinjalla, Jurvan SEDU:n toimipisteessä kuva-artesaani linjalla sekä käynyt erilaisilla sarjakuvakursseilla ja taideleireillä.
  • Julkaisuja olen saanut Anime-lehteen kaksin kappalein
  • Pieni julkaisu kirjassa "Digital Manga"
  • Netissä julkaisen sarjakuvia.
  • Yrittää parhaansa mukaan "opiskella" nyt tatuointitaidetta ja tatuoimista.


Layout from Aqua Cure